Cégünkről

Tóth Béla - biztosítási tanácsadó
Tóth Béla Ügyvezető

Társaságunk – az Agria Biztosítás Kft. – egri székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonú, független biztosítási alkusz cég, 2008-ban alakult.

Szolgáltatásainkkal díjmentesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.   Cégvezetőnk 33 éve dolgozik a biztosítási ágazatban, tapasztalataival, szaktudásával segít Önnek biztosítási ügyei intézésében (biztosítási lehetőségek összehasonlítása, biztosító kiválasztása, szerződések megkötése, kárrendezés). Független szakértőként ügyfeleink érdekét képviseljük, így a biztosítási igény ismeretében lehetőségünk van megbízóinkat a számukra legelőnyösebb szerződési feltételekhez juttatni.

Mi mindig Önt képviseljük…

Cégünk az ügyfeleinek megbízásából tevékenykedik, tehát nem a biztosító társaságok ügynökeként dolgozik, hanem megbízó partnereinek igényeinek, érdekeinek megfelelően jár el. Társaságunk kötelességének érzi, hogy partnereit kellőképpen képviselni tudja minden biztosító társasággal szemben, ugyanakkor biztosítva legyen az ügyfél számára az is, hogy a legjobb, az optimális megoldást kapja.

Mindezt teljesen díjmentesen…

Partnereink számára szolgáltatásaink teljes mértékben díjmentesek. Tevékenységünk a biztosítási költségeket nem növeli, sőt – a biztosítási díjak és feltételek optimalizálása révén – csökkenti azt.   Bízunk benne, hogy értékes segítséget nyújthatunk Önnek és minél hamarabb ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Tóth Béla Tulajdonos, ügyvezető